СУХАРЧЕТА С ВКУС НА ДОМАТИ И БИЛКИ

СУХАРЧЕТА С ВКУС НА ДОМАТИ И БИЛКИ

Състав: пшенично брашно за печене, грис, олио (слънчогледово (S) / от рапица (R)), ароматизатор «Домати и билки» 6% [млечна суроватка на прах (съдръжа млечни производни, включително лактоза и млечен белтък), захар, готварска сол, овкусители и ароматизатори (натриев глутамат, динатриев гуанилат, динатриев инозинат), лук на прах, ароматизиращи агенти, чесън на прах, магданоз на прах, желиращ агент (калиев хлорид), оцветител (олеорезин от червен пипер), регулятор на киселинността (лимонна киселина)], захар, карамелизиран захарен сироп, екстракт от моркови, противослепващо средство (калциев карбонат).

Готови за употреба. Да се съранява при температура от 0°С до 25°С и относителна влажност не повече от 75%. След отваряне на опаковката да се съхранява в сухо прохладно място не повече от 24 часа, в рамките на общия срок на годност.

Номерът на партидата се определя от датата на производство. Дата производство (опаковка), крайна дата на употреба «Използвай преди» и нетно тегло са посочени на опаковка. Допустимото отрицателно отклонение от нетното тегло 4,5 г.

Не се препоръчва за хора, които имат индивидуална свръхчувствителност към млечния протеин. Съдържа глутен. Може да съдържа малко количество горчица на прах, риба и (или) морски дарове на прах. ТУ У 10.7-22430008-055

Адрес на производителя и производството:

ООО «Сандора», Украина, 57262, Николаевская обл., Витовский р-н, с. Николаевское

Вносител:Макс фууд трейд ЕООД,гр.Пловдив,ул.Луда Яна 4,тел:0886622397

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.