СУХАРЧЕТА С ВКУС НА ШУНКА И КАШКАВАЛ

СУХАРЧЕТА С ВКУС НА ШУНКА И КАШКАВАЛ

Състав: пшеничено брашно за печене, пшеничен грис, олио (слънчогледово (S) / рапично (R)), овкусител «Шунка и кашкавал» 6% [млечна суроватка на прах (съдържа производни на мляко, включително лактоза и млечен протеин), готварска сол , овкусители и аромати (натриев глутамат, динатриев гуанилат, динатриев инозинат), захар, царевичен и картофин малтодекстрин, овкусители и ароматизанти (съдържа чесън на прах, черен пипер млян, кашкавал на прах (съдържа производни на мляко, включително лактоза и млечен протеин), декстрин от тапиока, стабилизатор (гума арабика), регулатор на киселинността (лимонена киселина), масло от палмови ядки, регулатор на киселинността (калциев лактат), термичен технологичен аромат, модифицирано нишесте, оцветител (олеорезин от червен пипер)], захар, карамелизиран захарен сироп, екстракт от моркови, антислепващ агент (калциев карбонат).

Готови за употреба. Да се съхранява при температура от 0°С до 25°С и относителна влажност не повече от 75%. След отваряне на опаковката да се съхранява в сухо прохладно място не повече от 24 часа, в рамките на общия срок на годност.

Номерът на партидата се определя от датата на производство. Дата производство (опаковка), крайна дата на употреба «Използвай преди» и нетно тегло са посочени на опаковка. Допустимото отрицателно отклонение от нетното тегло е 4,5 г.

Не се препоръчва за хора, които имат индивидуална свръхчувствителност към млечния протеин. Съдържа глутен. Може да съдържа малко количество горчица на прах, риба и (или) морски дарове на прах. ТУ У 10.7-22430008-055

Адрес на производителя и производството:

ООО «Сандора», Украйна, 57262, Николаевская обл., Витовский р-н, с. Николаевское

Вносител:Макс фууд трейд ЕООД,гр.Пловдив,ул.Луда Яна 4,тел:0886622397

Хранителна стоност на 100 г продукт*:

Протеини – 9,9 г

Въглехидрати  – 66,3 г

от които захари – 5,4 г

Мазнини – 15,2 г

от които наситени – 1,2 г

Сол -1,8 г

Енергийна стойност (кДж/100 г) / Калоричност (ккал/100 г)*

1857 кДж/441 ккал

* – данните са примерни и и могат да варират в зависимост от сортовите характеристики на използваните суровини

Буква (S) или (R), отпечатана с бяла дата за производство означава растителния произход на използваното масло

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.