ХРУПКАВИ СУХАРЧЕТА С ВКУС НА КАЛМАРИ

ХРУПКАВИ СУХАРЧЕТА С ВКУС НА КАЛМАРИ

Състав: царевичен грис, ръжено брашно пълнозърнесто, пшенично брашно за печене, олио (слънчогледово (S) / от рапица (R)), ръжен малц, овкусител «Калмар» 6% [захар, готварска сол, овкусители и ароматизатори (натриев глутамат, динатриев гуанилат, динатриев инозинат),  млечна суроватка на прах, желиращ агент калиев хлорид, ароматизанти (съдържат риба на прах,  рибено масло и мастни киселини, натриев казеинат (съдържа млечни производни), подправки, оцветители (олеорезин от червен пипер, синтетична и зеленчукова бета-каротенова смес)], пшенични трици.

Готови за употреба. Да се съранява при температура от 0°С до 25°С и относителна влажност не повече от 75%. След отваряне на опаковката да се съхранява в сухо прохладно място не повече от 24 часа, в рамките на общия срок на годност.

Номерът на партидата се определя от датата на производство. Дата производство (опаковка), крайна дата на употреба «Използвай преди» и нетно тегло са посочени на опаковка. Допустимото отрицателно отклонение от нетното тегло 4,5 г (9% за опаковка от 35 г).

Не се препоръчва за хора, които имат индивидуална свръхчувствителност към млечния протеин. Съдържа глутен. Може да съдържа малко количество горчица на прах, риба и (или) морски дарове на прах. ТУ У 10.7-22430008-055

Адрес на производителя и производството:

ООО «Сандора», Украина, 57262, Николаевская обл., Витовский р-н, с. Николаевское

Вносител:Макс фууд трейд ЕООД,гр.Пловдив,ул.Луда Яна 4,тел.0886622397

Хранителна стойност на 100 г продукт*:

Протеини – 8,9 г

Въглехидрати – 65 г

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.