СУХАРЧЕТА С ВКУС НА КРАЛСКИ РАК

СУХАРЧЕТА С ВКУС НА КРАЛСКИ РАК

Състав: пшенично брашно за печене, грис, олио (слънчогледово (S) / от рапица (R)), ароматизатор «Кралски рак» 6% [млечна суроватка на прах (съдръжа млечни производни, включително лактоза и млечен белтък), захар, готварска сол, овкусители и ароматизатори (натриев глутамат, динатриев гуанилат, динатриев инозинат), ароматизиращи агенти, сушени домати на прах, обезмаслено мляко на прах (съдържа млечни производни, включително лактоза и млечен протеин), термичен технологичен ароматизатор, подправки, билки, оцветител (олеорезин от червен пипер)] , захар, карамелизиран захарен сироп, екстракт от моркови, противослепващо средство (калциев карбонат).

Готови за употреба. Да се съранява при температура от 0°С до 25°С и относителна влажност не повече от 75%. След отваряне на опаковката да се съхранява в сухо прохладно място не повече от 24 часа, в рамките на общия срок на годност.

Номерът на партидата се определя от датата на производство. Дата производство (опаковка), крайна дата на употреба «Използвай преди» и нетно тегло са посочени на опаковка. Допустимото отрицателно отклонение от нетното тегло 4,5 г.

Не се препоръчва за хора, които имат индивидуална свръхчувствителност към млечния протеин. Съдържа глутен. Може да съдържа малко количество горчица на прах, риба и (или) морски дарове на прах. ТУ У 10.7-22430008-055

Адрес на производителя и производството:

ООО «Сандора», Украина, 57262, Николаевская обл., Витовский р-н, с. Николаевское

Вносител:Макс фууд трейд ЕООД,гр.Пловдив,ул.Луда Яна 4,тел:0886622397

Хранителна стойност на 100 г продукт*:

Протеини – 9,6 г

Въглехидрати – 66,9 г

от които захари – 6,1 г

Мазнини – 15,3 г

от които наситени – 1,4 г

Сол -1,2 г

Енергийна стойност (кДж/100 г) / Калоричност (ккал/100 г)*

1868 кДж/444 ккал

* – данните са примерни и и могат да варират в зависимост от сортовите характеристики на използваните суровини

Буква (S) или (R), отпечатана с бяла дата за производство означава растителния произход на използваното масло

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.